Čo by ste mali vedieť pred skúškou šiat v našom svadobnom salóne ?

Už ste si rezervovala termín skúšky v našom salóne? Tešíme sa ako budeme spoločne vyberať tie najlepšie a najkrajšie šaty pre váš veľký deň. Pravdepodobne máte milión otázok. Nič si z toho nerobte.Tu nájdete niekoľko rád, aby ste sa mohli pripraviť na vašu prvú skúšku u nás.

Koľko osôb si môžem zobrať v doprovode?

My odporúčame 2 osoby. Najideálnejšie mamku a sestru alebo kámošku. Vyberte si ako doprovod ľudí,na ktorých mienke Vám záleží. Vy máte byť tá hviezda a priveľa názorov by vás mohlo zmiasť. V jeden deň sa neobjednávajte do viacerých salónov. Malé deti radšej neberte so sebou.

Ako dlho trvá skúšanie šiat?

Skúška šiat trvá 1 hod. a ak si šaty vyberiete, máme ďalších 30 minút, aby sme oslávili to, že ste našla tie pravé. Ak si dopredu pozriete ponuku šiat na našom webe, facebooku alebo instagrame, výber bude jednoduchší. Skúška šiat je spoplatnená sumou 10 eur, ak sa chcete v šatách aj fotiť, platí sa 20 eur.

 Šaty si vyskúšajte aj v sede, pri chôdzi, zdvihnite ruky, uvedomte si, či nie sú príliš ťažké. Dajte na svoj prvý pocit.

Čo si mám so sebou priniesť?

Dobrú náladu! A ešte môžete podprsenku bez ramienok, ale nemusí byť, lebo zväčša skúšame šaty bez,  mať  predstavu aký vysoký bude asi podpätok na vašich topánkach. Môžete si doniesť obrázky, fotky typov šiat, ktoré sa vám páčia. Je dobré ak máte dlhé vlasy zopnuté ,ste bez hodiniek a náramkov a pred skúškou šiat nefajčíte.

Čo potrebujem už vedieť?

Určite dátum svadby a odpoveď na otázku, aký je váš rozpočet na šaty. Naše predajné ceny sú od 190 eur za šaty z výpredaja, od 390 eur za šaty raz použité, od 590 eur za nové šaty na predaj . Prenajímame len nové šaty. Raz použité šaty už predávame vo výpredaji.Cena prenájmu je cca 80% z predajnej ceny. Vedieť by ste mali teda aj to, či si chcete šaty kúpiť alebo len prenajať, či  chcete mať na šatách vlečku a či chcete mať závoj.

Máte šaty aj vo výpredaji?

Áno, máme celoročný výpredaj, v ktorom pri troche šťastia nájdete aj úplne nové originálne modely šiat za výhodné ceny.

 Ako dlho trvá dodanie šiat na objednávku?

Približne12 týždňov, treba si vytvoriť časovú rezervu.

Môžem sa ešte niečo spýtať?

Smelo sa na skúške pýtajte a hlavne povedzte, čo sa vám na šatách nepáči, čo vám vadí, možno to vieme vyriešiť. Najhoršie sa obsluhujú nevesty, ktoré mlčia.